Laatste Nieuws

The Blacklist verlengd voor alweer het achtste seizoen

The Blacklist blijft een groot succes. De thrillerserie is door NBC verlengd voor een achtste seizoen. Momenteel is in de Verenigde Staten het zevende seizoen met winterslaap, terwijl in België op Netflix het zesde seizoen onderweg is.

Wekelijks The Blacklist seizoen 6 op Netflix

Sinds vorige week vrijdag is het zesde seizoen van The Blacklist begonnen op Netflix. Iedere vrijdag worden er drie nieuwe afleveringen toegevoegd. In totaal bestaat het zesde seizoen uit 22 afleveringen, waardoor de komende twee maanden er dus telkens nieuwe episodes zullen verschijnen.

Achtste seizoen voor The Blacklist

Daarna komen er dus nog minimaal twee seizoenen aan. Het zevende seizoen is op NBC momenteel gaande in de Verenigde Staten. In het najaar verschenen de eerste tien afleveringen, de resterende episodes worden vanaf maart verwacht. Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten van The Blacklist. Voor iedere aflevering wordt een slordige twee miljoen dollar betaald, wat met inmiddels al 143 uitgezonden afleveringen flink oploopt. De serie blijft echter voorlopig onverminderd populair, want loopt al sinds 2013.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?