Laatste Nieuws

The Blacklist seizoen 6 deze maand nog op Netflix

Netflix heeft het zesde seizoen van The Blacklist aangekondigd. De razend spannende thrillerserie rondom Red en Elizabeth gaat onverminderd voort. De eerste vijf seizoenen zijn al te zien op de streamingdienst en vanaf 14 februari is het raak met het zesde seizoen. Een heerlijk valentijnscadeau!

Red en Elizabeth

In The Blacklist komt Raymond Reddington (Red) in de openingsaflevering het FBI-gebouw binnenlopen. Hij is één van de meest gezochte criminelen, maar heeft nu hele andere plannen. Red heeft een lijst van andere topcriminelen die hij maar wat graag wil uitleveren aan de FBI. Om dit mogelijk te maken stelt hij echter één eis: Red wil samenwerken met Elizabeth Keen. Een totaal onervaren medewerkster die net aan haar eerste dag is begonnen.

Seizoen 6 The Blacklist

Het is de start van een spannend spel, waarbij criminelen worden opgepakt en het privéleven van Elizabeth volledig op haar kop wordt gezet. Want wat is de rol van haar man? En waarom wilde Red nou expliciet met Elizabeth samenwerken? Inmiddels is de topserie in de Verenigde Staten begonnen aan het zevende seizoen, het zesde seizoen zal vanaf 14 februari in zijn geheel te zien zijn op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?