Laatste Nieuws

The Alienist seizoen 2 aangekondigd

Het tweede seizoen van The Alienist is aangekondigd. We hebben lang moeten wachten op nieuws rondom de serie, maar het is eindelijk zover. Onder de subtitel Angel of Darkness mogen we ons opmaken op gloednieuwe afleveringen van de reeks.

TNT

The Alienist is oorspronkelijk afkomstig van TNT. Netflix koos er echter voor om de streamingrechten van de serie aan te kopen om de reeks ook in België te kunnen komen. Zo hoefden we maar een kleine maand te wachten tot na de release in de Verenigde Staten totdat The Alienist bij ons te bekijken was.

The Angel of Darkness

In The Alienist werden we meegenomen in het New York van rond 1900. Daar werden dakloze jongeren vermoord zonder dat de toenmalige politiekorps echt moeite deed om de zaken op te lossen. Nu wordt samengewerkt door politiecommissaris Theodore Roosevelt, psychiater Laszlo Kreizler en tekenaar John Moore om de zaak op te lossen.

In The Angel of Darkness zal het drietal opnieuw samenwerken om een seriemoordenaar op te sporen. The Angel of Darkness wordt gebaseerd op de boeken van schrijver Caleb Carr. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen naar Netflix komt.

Bekijk de trailer van The Alienist: Angel of Darkness

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?