Laatste Nieuws

The 100 seizoen 6 trailer uitgebracht

Het zesde seizoen van The 100 staat voor de deur en de langverwachte trailer is door The CW gelanceerd. In de Verenigde Staten heeft deze zender de uitzendrechten, waar Netflix de internationale streamingrechten in handen heeft.

Grote vraagtekens

De afgelopen periode ontstonden er grote vraagtekens over seizoen 6 van The 100. Showrunner Jason Rothenberg verspreidde namelijk een eerste foto en daarop ontbraken onder meer Octavia, John en Marcus. Zouden ze nog wel terugkeren in het zesde seizoen? Daar is nu duidelijkheid over ontstaan.

The 100 in nieuwe wereld

Het slotstuk van seizoen 5 maakte al duidelijk dat de vaste personages van The 100 naar een nieuwe wereld zouden verkassen. Daarbij werd er door een zogenaamde cryo-sleep ook een flinke sprong in de tijd gemaakt.

Trailer The 100 seizoen 6

De trailer van The 100 seizoen 6 is nu verschenen. Wachten is het nog wel op het begin van het zesde seizoen. In de Verenigde Staten gaat het seizoen op 30 april beginnen, de exacte startdatum op Netflix is nog niet bekend. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als The 100 seizoen 6 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?