Laatste Nieuws

The 100 seizoen 6 in mei naar Netflix

The 100 seizoen 6 Netflix

Het zesde seizoen van The 100 is onderweg naar Netflix. De serie gaat in de Verenigde Staten op 30 april verder met zijn zesde seizoen bij The CW en daarna kunnen we ook in België razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen. Net als afgelopen seizoen lopen de afleveringen ook dit jaar weer mee met de uitzendingen in de USA. Dat heeft alles te maken met een samenwerking tussen Netflix en The CW.

Nieuwe leider Russell

Clarke, Bellamy en de andere overgebleven jongeren van The 100 komen in het nieuwste seizoen in een nieuwe wereld terecht. Nadat de vorige onbewoonbaar was geworden door een bom, hebben Monty en Harper erop toegezien dat hun zoon Jordan wakker is gemaakt uit de cryo-sleep toen de planeet weer bewoonbaar werd.

Op de nieuwe planeet staat ze weer een compleet nieuw avontuur te wachten. Al snel komen ze de nieuwe leider Russell, gespeeld door J.R. Bourne tegen. Alhoewel het allesbehalve makkelijk zal worden op de nieuwe planeet, willen ze wel de raad van Monty opvolgen en een betere versie van zichzelf laten zien.

The 100 seizoen 6 in mei naar Netflix

Net als vorig seizoen lopen de uitzendingen van The 100 weer mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. De eerste aflevering wordt op 6 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen. Inmiddels is duidelijk dat The 100 ook een zevende seizoen krijgt.

Bekijk de trailer van The 100 seizoen 6