Laatste Nieuws

The 100 seizoen 5 heeft eindelijk een releasedatum

The-100-seizoen-5

The 100 seizoen 5 laat lang op zich wachten, waardoor de vraag wanneer het verhaal verder zou gaan een grote vraag was. Daar is nu eindelijk antwoord op gekomen. Wanneer begint The 100 seizoen 5? Op dinsdag 24 april! Wat de exacte datum zal worden dat wij ook op Netflix kunnen kijken is nog wel de vraag.

Langer wachten dan vorig jaar

Het vierde seizoen van The 100 begon al op 1 februari 2017 op The CW. Deze Amerikaanse zender heeft de rechten van The 100 in de Verenigde Staten en heeft de serie nu later in het seizoen ingepland. Daardoor is het wachten tot eind april. Door de goede deal tussen The CW en Netflix zien we series al een dag na de uitzending in Amerika op Netflix, zoals het geval is met bijvoorbeeld Riverdale, Dynasty, Arrow en The Flash. De verwachting is dat dit nu ook het geval zal zijn met The 100, in dat geval verschijnt de eerste aflevering op woensdag 25 april. Dit is dus alleen nog niet bevestigd door Netflix, waardoor we nog een slag om de arm moeten houden.

Grote cliffhanger van The 100 krijgt eindelijk een vervolg

Het wachten op seizoen 5 van The 100 duurde nog eens extra lang doordat het vierde seizoen werd afgesloten met een ontzettend grote cliffhanger. Opeens werden we geconfronteerd met een groot ruimteschip met allemaal nieuwe mensen. Waar kwamen die vandaan en wie waren het eindelijk? Afgelopen zomer werd er al iets meer duidelijk gemaakt door de makers van The 100, maar vanaf eind april krijgen we dus echte antwoorden.