Laatste Nieuws

The 100 prequel: Eerste details en castleden bekend

In het laatste seizoen van The 100 zit een pilotaflevering verwerkt voor een mogelijke prequel. Jason Rothenberg krijgt op die manier de kans om een mogelijk spin-off te pitchen. De eerste castleden en details zijn inmiddels bekend over de aflevering en mogelijke prequel.

Cast

Deadline heeft de eerste castleden voor de pilotaflevering bekendgemaakt. Het gaat om Iola Evans (Carnival Row), Adain Bradley (Riverdale) en Leo Howard (Why Women Kill). De eerste twee hebben al opties om vaste gezichten te worden als de serie ook daadwerkelijk wordt besteld.

Evans en Bradley spelen zus en broer Callie en Reese. Callie heeft er de laatste jaren alles aan gedaan om de wereld te redden, maar nu dat niet is gelukt moet ze een nieuw doel en nieuwe toekomst vinden. Datzelfde geldt voor Reese die de mogelijkheid krijgt om eindelijk te bewijzen wat hij waard is. Maar hoe ver wil hij daarvoor gaan?

De laatste aangekondigd acteur is Leo Howard. Hij kruipt in de huid van August en wordt omschreven als een rebelse en gepassioneerde muzikant. Als lid van een radicale milieugroep heeft hij er alles aan gedaan om de wereld te redden, maar ook hij zal zijn weg moeten vinden nu dat niet gelukt is.

The 100 prequel

Of de prequel van The 100 ook echt besteld wordt, is afhankelijk van hoe de pilotaflevering wordt ontvangen. Die proefaflevering wordt opgenomen in het zevende seizoen en tevens slotseizoen van de reeks. In de prequel worden we mee teruggenomen in de tijd.

Liefst 97 jaar voor de gebeurtenissen in de originele serie, wanneer een nucleaire apocalypse bijna de hele bevolking heeft gedood. Een groep overlevenden doet er alles aan om in leven te blijven. Het is nog onduidelijk of we de prequel later ook op Netflix mogen verwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer The 100 seizoen 7 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!