Laatste Nieuws

The 100 ligt voor laatste keer stil in seizoen 6

The 100 seizoen 6 Netflix

Maandagen zijn ingeruimd op Netflix voor The 100. Toch verschijnt er deze week geen nieuwe aflevering van de zeer populaire serie. Het is een week doorkomen, maar daarna is het gelukkig voorbij met de ongein. Er volgen namelijk geen pauzes meer!

Afhankelijk van uitzendschema op The CW

Netflix heeft de internationale streamingrechten van The 100, maar de eerste rechten zijn in handen van The CW. Deze Amerikaanse zender bepaalt dan ook wanneer de afleveringen verschijnen. Afgelopen week werd het The Fourth of July in de Verenigde Staten gevierd en in die week is de televisieprogrammering op veel zenders aangepast. Zodoende lag The 100 dan ook stil.

Nog vijf afleveringen The 100 te gaan

Deze week is er daardoor geen aflevering van The 100 op Netflix, maar de onderbreking is gelukkig van korte duur. Aanstaande maandag, 15 juli, komt de negende aflevering online. Daarna is het nog eens vier weken op rij raak met de nieuwe afleveringen. Het seizoen bestaat uit dertien episodes en The Blood of Sanctum met het slotstuk van seizoen zes staat op 12 augustus op Netflix.

Seizoen 7 van The 100

Daarna is het wachten geblazen op het zevende seizoen van The 100. Deze is al besteld door The CW en Netflix heeft ook hiervan de streamingrechten. Wanneer het seizoen te zien zal zijn is alleen nog niet bekend. Wil jij als eerste weten wanneer The 100 seizoen 7 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Resterend uitzendschema The 100 seizoen 6

Aflevering Titel Op Netflix
9 What You Take With You 15 juli
10 Matryoshka 22 juli
11 Ashes to Ashes 29 juli
12 Adjustment Protocol 5 augustus
13 The Blood of Sanctum 12 augustus