Laatste Nieuws

Terugkeer Riverdale en The Flash uitgesteld

De uitbraak van het coronavirus gaat nu ook steeds meer series op Netflix parten spelen. Zo schreven we eerder deze week al dat het seizoen van The Flash wordt ingekort omdat nog niet alle afleveringen waren opgenomen en nu blijkt zowel The Flash als Riverdale ook pas later terug te keren dan eerder gedacht.

Pauzes

Op Netflix in België kunnen we normaliter wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van Riverdale en The Flash. Beide series zitten momenteel echter in een geplande break. Die pauze blijkt nu langer te duren dan eerder verwacht. Dat is duidelijk geworden door een nieuw uitzendschema dat The CW heeft gepresenteerd.

Half april terug

The CW heeft nu bekendgemaakt dat Riverdale op 15 april verder gaat in de Verenigde Staten. Een dag later mogen we vervolgens een nieuwe aflevering op Netflix verwachten. Van The Flash verschijnt op 22 april een nieuwe episode. Het is nog onduidelijk hoeveel afleveringen beide series nog krijgen. Door de uitbraak van het coronavirus waren tenslotte nog niet alle opnames afgerond. Dat gaat mogelijk gevolgen hebben voor de duur van de seizoenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?