Laatste Nieuws

Teenage Bounty Hunters na één seizoen geannuleerd

Netflix heeft besloten geen tweede seizoen te bestellen van Teenage Bounty Hunters. Daarmee komt de Original al na één seizoen ten einde. Het nieuws met betrekking tot de annulering werd nog geen twee maanden na de release van seizoen 1 naar buiten gebracht.

Teenage Bounty Hunters

In Teenage Bounty Hunters draait het om de twee tweelingzussen Sterling en Debbie Wesley. Op het eerste oog misschien niet de meest opvallende types, maar dat verandert als ze zich in de weide wereld begeven. De twee zijn bounty hunters en jagen op criminelen, maar dat brengt wel risico’s met zich mee. Ze komen dan ook in een bijzondere wereld terecht.

Geannuleerd

Het eerste seizoen van Teenage Bounty Hunters bestond uit tien afleveringen die in de zomer werden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Nu blijkt dat er ook geen nieuwe afleveringen meer zullen volgen. Dat terwijl de reeks met een 7,7 op IMDb zeker niet slecht werd ontvangen. Of de annulering iets te maken heeft met de coronacrisis is niet bekend. Mede door de uitbraak van het coronavirus zijn de laatste maanden al heel wat series gesneuveld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?