Laatste Nieuws

Releasedatum en trailer van eerste Belgische Netflix-serie Into the Night

De eerste Belgische Netflix Original Serie zal dit voorjaar nog verschijnen op de streamingdienst. Netflix heeft in aanloop naar de release op 1 mei dan ook de eerste beelden getoond van Into the Night. En dat belooft direct vuurwerk.

De zon mag niet opkomen

In Into the Night is het einde van de tijd nabij en komt een groep op het vliegveld tot een oplossing. Wanneer mensen in aanraking komen met de zon, dan volgt de dood snel. Een nachtvlucht vanuit Brussel probeert dit te voorkomen door richting het westen te vliegen. Een groep internationale passagiers zijn voorlopig de gelukkigen, maar voor hoelang nog?

Internationale cast

De cast van Into the Night werd vorig jaar al bekendgemaakt. Het gaat om onder meer Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stéfano Cassetti, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier. Capelluto kennen we al uit Zone Blanche, waar hij inspecteur Franck Siriani vertolkte. Bijvoet was te zien in onder andere Borgman en The Broken Circle Breakdown. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en zal in 2020 verschijnen. De afleveringen verschijnen op 1 mei in één keer online.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?