Laatste Nieuws

Talkshow Chelsea Handler stopt na twee seizoenen

Na twee seizoenen zal er een einde komen aan de eerste talkshow op Netflix. Chelsea Handler maakte sinds vorig jaar de show Chelsea. Beide partijen hebben besloten om er een punt achter te zetten, waarbij Handler andere zaken aan haar hoofd heeft. Ze wil zich namelijk politiek nog actiever op gaan stellen.

Eerste talkshow op Netflix

Netflix wil steeds meer non-scripted content gaan publiceren en één van de eerste voorbeelden daarvan was de talkshow Chelsea. Vorig jaar verschenen er drie afleveringen per week, waarin Handler afwisselend gasten had in de studio en op bezoek ging op locatie. De best scorende rubrieken uit de reeks zijn gebundeld in het tweede seizoen, waarin er alleen nog op vrijdag een aflevering verscheen. Nu is er besloten om te stoppen.

Politiek actief worden

Handler heeft zelf bekendgemaakt dat de talkshow gaat stoppen. daarbij maakt ze ook duidelijk dat dit besluit voor een groot deel vanuit haar is gekomen. De verklaring deed ze via Facebook. “Zoals zoveel mensen hebben de presidentsverkiezingen, en alles wat er daarna is gebeurd, me wakker geschud. Daarom keer ik niet terug met de talkshow Chelsea maar wil ik mijn tijd steken in het zijn van een betrokken burger.” Handler maakt eerder ook losse documentaires voor Netflix, mogelijk zal ze in deze rol wel terugkeren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?