Laatste Nieuws

Tales of The City heeft releasedatum en eerste beelden

Tales Of The City Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe miniserie aangekondigd. Het gaat om Tales of the City, een serie die is geïnspireerd op de boeken van Armistead Maupin. Vanaf 7 juni kunnen we aan de slag met de tien afleveringen van het eerste seizoen van de serie.

Drama miniserie

Tales of the City is een nieuwe dramaserie van Netflix. De serie vertelt het verhaal van Mary Ann (Laura Linney) die na twintig jaar terugkeert naar San Francisco, waar haar dochter Shawna (Ellen Page) en haar ex-man Brian (Paul Gross) nog waren. Ze verliet hun in de hoop om carrière te maken, maar nu de midlifecrisis is toegeslagen is het tijd om terug te keren. Terug kan ze het al snel weer goed vinden met Anna Madrigal (Olympia Dukakis), haar familie en de nieuwe generatie jonge homoseksuele inwoners.

Tales of the City op Netflix

Tales of the City wordt op 7 juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum is ook een eerste teaser verschenen. Lauren Morelli gaat voor de serie aan de slag als showrunner en uitvoerend producet en wordt bijgestaan door Alan Poul, Armistead Maupin en Laura Linney. Inmiddels is er ook een trailer gelanceerd.

Bekijk de trailer hieronder