Laatste Nieuws

Table-read slotseizoen Grace and Frankie live te zien

Door de uitbraak van het coronavirus liggen de opnames van heel veel series en films stil. Dat geldt ook voor Grace and Frankie waar in de komende maanden de opnames voor het zevende en tevens laatste seizoen gepland stonden. Inmiddels is een oplossing gevonden om de table-read wel door te laten gaan. Dat gebeurt namelijk gewoon online en iedereen kan meekijken.

Productie stil

Grace and Frankie is één van de series die getroffen wordt door het coronavirus. De productie werd al snel na de uitbraak van het virus stilgelegd. Nu er gezocht is naar creatieve oplossingen, kan de table-read echter wel doorgaan. Dat is het eerste moment dat de cast gezamenlijk het script doorneemt.

Online

Via internet kan iedereen op donderdag 9 april meekijken naar de table-read van de eerste aflevering van het slotseizoen van Grace and Frankie. De table-read wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van Netflix is a Joke. Met de online sessie willen de acteurs aandacht vragen voor een goed doel. Meals on Wheels, een organisatie die mensen helpt die moeilijk aan eten kunnen komen, wordt in het zonnetje gezet. Na de table-read vindt ook een Q&A plaats met creator Marta Kauffman en de acteurs.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?