Laatste Nieuws

Syfy stopt na twee seizoenen met Happy!

Syfy heeft besloten geen derde seizoen te bestellen van Happy! Uitgerekend op de dag dat het tweede seizoen van de reeks werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, heeft Syfy laten weten dat er geen nieuw seizoen wordt besteld.

Nick Sax en blauwe unicorn

In Happy! kijken we mee met de voormalig agent Nick Sax. Hij ziet het leven niet meer zitten en is dan ook dolgelukkig als hij wordt neergeschoten. Als hij een blauwe unicorn ziet, heeft hij het idee dat hij echt dood is. Als die unicorn echter met een opdracht naar hem toekomt omdat een meisje is ontvoerd door de Kerstman, zal Nick in actie moeten komen. Het miejsje is namelijk zijn dochter.

Syfy stopt met Happy!

Het eerste seizoen van Happy! groeide uit tot een groot succes. De serie kreeg veel lovende reacties en Syfy besloot dan ook een vervolg te bestellen. De kijkcijfers bij het netwerk vielen echter tegen, waarna besloten is geen derde seizoen te bestellen.

Dat hoeft nog niet meteen het einde te zijn van Happy! De makers hopen de serie elders onder te kunnen brengen en wie weet komen zij wel uit bij Netflix, dat al over de uitzendrechten van de reeks beschikt in onder meer België. Eerder was de streamingdienst al verantwoordelijk voor het redden van Lucifer en Designated Survivor.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?