Laatste Nieuws

Syfy annuleert Nightflyers al na één seizoen

Syfy trekt al na één seizoen de stekker uit Nightflyers. De serie was gebaseerd op één van de verhalen van George R.R. Martin, het brein achter Game of Thrones. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, maar die werden niet echt ingelost. In België is de serie te bekijken bij Netflix.

Nightflyers

In Nightflyers volgen we een groep van acht wetenschappers. Het was hun bedoeling om met een ruimteschip genaamd The Nightflyer aan een expeditie te beginnen om het buitenaardse leven te ontdekken en er contact mee te maken. Eenmaal op pad komen ze terecht in een avontuur vol gruwelijke en gewelddadige gebeurtenissen en beginnen ze zelfs aan elkaar te twijfelen.

Syfy annuleert Nightflyers al na één seizoen

Syfy heeft nu besloten dat het geen tweede seizoen meer bestelt van Nightflyers. De serie was al een gok voor de zender, omdat het de meest dure serie was die tot op heden was gemaakt. De kijkcijfers bij Syfy waren echter niet rooskleurig. Werd de première nog bekeken door 623.000 kijkers, bleven daar bij de finale nog 420.000 van over.

In België werd Nightflyers een aantal maanden na de release in de Verenigde Staten toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Die streamingdienst heeft al eens eerder geannuleerde series gered met bijvoorbeeld Lucifer. Het is nog onduidelijk of Netflix ook een poging gaat wagen voor Nightflyers. Het is een slechte week voor seriefans, want Jessica Jones, The Punisher en Friends from College werden ook al gecanceld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?