Laatste Nieuws

Sweet Magnolias seizoen 2 pas in 2022 op Netflix

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias laat nog lang op zich wachten. Alhoewel de opnames van het tweede seizoen inmiddels van start zijn gegaan, blijkt dat we nog sowieso tot 2022 moeten wachten tot we ook echt aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen.

Razendsnel vernieuwd

Netflix lanceerde in mei 2020 het eerste seizoen van Sweet Magnolias. In juli werd vervolgens al bekend dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Nog in datzelfde jaar werd duidelijk dat we best even geduld moesten hebben tot seizoen 2 ook daadwerkelijk zou verschijnen, maar toen werd nog gedacht aan eind 2021. Nu blijkt het 2022 te zijn geworden.

Cliffhanger

Het is Deadline dat erachter is gekomen dat Sweet Magnolias meer vertraging heeft opgelopen. Dat betekent dat we nog langer moeten wachten tot we erachter komen hoe de cliffhanger van seizoen één afloopt. Daarin zagen we dat Kyle betrokken is geraakt bij een auto-ongeluk, maar wie is zijn bijrijder?

JoAnna Garcia Swisher, verantwoordelijk voor de rol van Maddie Townsend, besprak alvast haar verwachtingen voor seizoen 2. “Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is het begin van de verhalen uitgelegd. We kwamen erachter waar ze staan in het leven. Dit jaar is het anders. Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons.” Daarop doelde ze onder meer op haar vriendinnen Dana Sue en Helen.

Wil jij als eerste weten wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?