Laatste Nieuws

Sweet Magnolias seizoen 2 besteld door Netflix

Goed nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Op dezelfde dag dat duidelijk werd dat Virgin River voorzien wordt van een derde seizoen, werd ook duidelijk dat er een vervolg is besteld van Sweet Magnolias. Daarmee krijgen we binnenkort antwoorden voor de grote cliffhanger waar het eerste seizoen mee eindigde.

Sweet Magnolias

Netflix lanceerde op 19 mei het eerste seizoen van Sweet Magnolias en het duurde niet lang voordat de reeks uitgroeide tot een groot succes. De serie, gebaseerd op de boeken van Sheryl Woods, vertelt het verhaal van de drie beste vriendinnen Maddie, Dana en Helen. Ze maken van alles mee. Zo is Maddie druk bezig met het verwerken van haar scheiding. Maar dat blijkt geen gemakkelijke opgave.

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias liet ons achter met een grote cliffhanger, want wie zaten er nou precies in de verongelukte auto? Gelukkig heeft Netflix er dan ook voor gekozen om een vervolg te bestellen. Wanneer dat tweede seizoen wordt gelanceerd, is nog niet bekend.

Lees ook: 4 dingen die je nog niet wist over Sweet Magnolias

Wil jij als eerste weten wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?