Laatste Nieuws

Survivalprogramma wordt nieuwe interactieve titel op Netflix

Netflix heeft zijn volgende grote interactieve titel aangekondigd. Na het succes van Black Mirror: Bandersnatch kunnen we binnenkort aan de slag met You vs. Wild. Het gaat om een survivalprogramma met Bear Grylls waarbij kijkers zelf de afloop kunnen bepalen.

You vs. Wild

Netflix maakte tijdens een persevenement in Los Angeles bekend dat You vs. Wild de nieuwe interactieve titel wordt van de streamingdienst. Het survivalprogramma telt acht afleveringen en laat kijkers bepalen wat Grylls moet doen terwijl hij probeert te overleven in de wildernis.

Naar verwachting is het niet mogelijk om een keuze te maken die Bear Grylls dood kan laten gaan. Toen dat gevraagd werd aan Cindy Holland van Netflix moest zij lachen om de opmerking en vertelde ze dat ze niet verwacht dat You vs. Wild net zo ‘donker’ is als het vorige interactieve project Black Mirror: Bandersnatch.

Interactieve You vs. Wild op Netflix

Het eerste interactieve survivalprogramma You vs. Wild kunnen we op 10 april verwachten bij Netflix. Met onderstaande video krijgen we alvast een glimp van wat we kunnen verwachten. Zo kun je bijvoorbeeld de vraag krijgen of het beter is dat Bear Grylls kruipend door de sneeuw gaat of langzaam lopend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?