Laatste Nieuws

Superman & Lois nieuwe reeks in Arrowverse

The CW neemt binnenkort afscheid van Arrow, maar inmiddels is wel een nieuwe reeks toegevoegd aan de Arrowverse. The CW heeft een seizoen besteld van Superman & Lois. Zij zullen de vrijgekomen plaats in het universum innemen.

Arrow bijna ten einde

Het einde van Arrow is in zicht. Bij The CW is momenteel het achtste seizoen in volle gang en het einde daarvan is inmiddels in zicht. Op 3 februari verschijnt de laatste aflevering van Oliver Queen online. Daarna kunnen we nog rekenen op een spin-off over de Canaries. Nu komt er nog een nieuwe Arrowverse-serie bij met Superman & Lois.

Superman & Lois op Netflix

The CW heeft een nieuwe serie besteld in de Arrowverse-reeks met Superman & Lois. De vraag is alleen of we die serie ook op Netflix mogen verwachten. De streamingdienst en The CW hadden tenslotte lange tijd een samenwerking, maar die is sinds afgelopen zomer beëindigd. Daardoor ontbreekt ook Batwoman momenteel nog op Netflix. Het blijft dan ook afwachten of Netflix erin slaagt om Superman & Lois en Batwoman naar zijn streamingdienst te halen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?