Laatste Nieuws

Suits seizoen 8 deel 2 begin 2021 op Netflix

Netflix heeft de releasedatum van Suits seizoen 8 deel 2 bekendgemaakt. De laatste jaren hebben we gemerkt dat de streamingdienst de seizoenen in twee delen knipt. Het eerste deel verschijnt doorgaans in de zomer en het tweede deel wordt aan het begin van het nieuwe jaar gelanceerd. Dat gaat nu ook bij Suits seizoen 8 deel 2 gebeuren. Het tweede deel is aangekondigd voor 23 januari 2021.

USA Network

Suits wordt in de Verenigde Staten uitgezonden door USA Network. In onder meer Nederland kunnen we de serie op Netflix bekijken. Doordat de streamingdienst de seizoenen tegenwoordig in twee stukken knipt, kunnen de afleveringen iets sneller worden toegevoegd aan het aanbod. De verwachting was dan ook al dat deel 2 van Suits seizoen 8 in het begin van 2021 zou worden toegevoegd aan het aanbod en dat is gelukt met een release op 23 januari 2021.

Laatste seizoen

Nadat het achtste seizoen van Suits volledig te bekijken is op Netflix, mogen we ons nog één keer opmaken voor nieuwe afleveringen. Met het negende seizoen nemen we dan ook afscheid van de reeks. Naar verwachting mogen we het eerste deel van het afsluitende seizoen ergens in de zomer van 2021 op Netflix verwachten. Gezien het slotseizoen slechts uit tien afleveringen bestaat, worden die afleveringen wel in één keer toegevoegd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?