Laatste Nieuws

Suits houdt er na negen seizoenen mee op

Suits Netflix

Het einde van Suits is in zicht. Zojuist is bekendgemaakt dat de hitserie na negen seizoenen stopt bij USA Network. Terwijl we in België wachten op het tweede deel van seizoen 6 op Netflix, is nu dus ook duidelijk dat de serie aan zijn eind gaat komen.

Suits seizoen negen korter

Met het negende seizoen van Suits wordt afscheid genomen van de reeks. Nu al is duidelijk dat de advocatenserie korter gaat zijn dan we de laatste jaren gewend waren. Bestonden seizoenen voorheen uit zestien afleveringen, wordt voor het negende seizoen slechts tien afleveringen gemaakt. In de Verenigde Staten gaat deze week de tweede helft van seizoen acht van start, later dit jaar wordt daar het slotseizoen uitgezonden. Daarmee komt dan ook gelijk een eind aan de serie die sinds 2011 liep.

Meerdere redenen voor annuleren Suits

Dat Suits tot zijn einde komt, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Sinds het vertrek van Meghan Markle namen de kijkcijfers in de Verenigde Staten flink af. Ook vertrokken Gina Torres (Jessica Paerson) en Patrick J. Adams (Mike) al uit de serie. Wel kunnen we in de toekomst een spin-off verwachten over Jessica Pearson. “Suits heeft een belangrijke rol gespeeld in de DNA van USA Network over het afgelopen decennium”, reageerde president Chris McCumber op het nieuws van de annulering. “Het was een fantastische tijd.”

Suits seizoen 6B op Netfix

In België wachten we momenteel op de release van het tweede deel van seizoen 6 van Suits. Daar hoeven we niet lang meer op te wachten. Op vrijdag 25 februari wordt het tweede deel in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Het eerste deel van het zevende seizoen lijken we vervolgens in de zomer te mogen verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Suits seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!