Laatste Nieuws

Succesvol Fargo krijgt derde seizoen

Fargo seizoen 2 Netflix

De gebroeders Coen zullen een derde seizoen gaan maken van Fargo. Het tweede seizoen van de mini-serie is momenteel halverwege, toch twijfelen de makers er geen moment aan om alvast een nieuwe serie uit te schrijven. Het eerste seizoen met Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Martin Freeman en Colin Hanks verdiende een Golden Globe voor de beste mini-serie. Ook het tweede seizoen is hard op weg naar eremetaal.

IJzig koud Sioux Fall

Voor dit tweede seizoen is de klok teruggedraaid naar 1979, waarin van het eerste seizoen alleen Lou Solverson terugkeert. De vader van agente Molly Solverson liet in het eerste seizoen al weten dat hij ook een monster had meegemaakt toen hij nog bij de politie zat. In het ijzig koude Sioux Fall beleven we dan ook het verhaal van Solverson, iedere dinsdag verschijnt tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten een aflevering op Netflix.

Nog geen hints gegeven

Werd in het eerste seizoen dus al ingespeeld op een verhaal uit het verleden, in het tweede seizoen is voorlopig nog geen enkele hint gegeven. Variety meldt dan ook dat er nog met geen woord is gesproken over de inhoud van het derde verhaal. FX Networks heeft het derde seizoen al wel bevestigd, waarbij naast makers Joel en Ethan Coen ook producers Warren Little field, John Cameron en creator Noah Hawley betrokken blijven bij het maken van Fargo seizoen drie.

Meer weten over Fargo? Check hier het verhaal over de film én de eerste twee seizoenen.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?