Laatste Nieuws

Suburra seizoen 3 aangekondigd door Netflix

Subbura keert terug voor seizoen 3 op Netflix. Via social media is bekendgemaakt dat er een derde seizoen onderweg is naar de streamingdienst. Daarmee is binnen twee maanden na de release van het tweede seizoen al een seizoen 3 besteld.

Suburra

Suburra is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carlo Bonini en Giancarlo en losjes gebaseerd op de gelijknamige film uit 2015. Het was de eerste Italiaanse Netflix Original. De serie speelt zich af in 2008, waar de georganiseerde misdaad in een kuststadje bij Rome hoogtij viert. Al snel blijkt dat corrupte politici, het Vaticaan en de georganiseerde misdaad strijden om de macht.

Suburra seizoen 3 aangekondigd door Netflix

Via de Italiaanse kanalen van Netflix is duidelijk geworden dat Suburra kan rekenen op een derde seizoen. Wanneer seizoen 3 bij Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Tussen seizoen 1 en seizoen 2 zat een periode van anderhalf jaar. Nu de serie echter razendsnel is verlengd, ziet het ernaar uit dat we sowieso in 2020 aan de slag kunnen met het vervolg. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als Suburra seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?