Laatste Nieuws

Suburra seizoen 2 heeft releasedatum te pakken

Suburra seizoen 2 Netflix

Netflix heeft een releasedatum voor Suburra seizoen 2 bekendgemaakt. Het was lange tijd stil rondom de Italiaanse serie, maar nu is duidelijk dat we vanaf 22 februari 2019 aan de slag kunnen met de nieuwe afleveringen. Direct met de releasedatum is ook de officiële trailer van seizoen 2 verschenen.

Italiaanse Netflix Original

Suburra was de eerste Italiaanse Netflix Original. De misdaadserie is losjes gebaseerd op de gelijknamige film uit 2015. Voor de serie is echter gebruikt gemaakt van de periode vóór de gebeurtenissen in de film. Suburra speelt zich af in 2008 waar de georganiseerde misdaad in een kuststadje bij Rome gevolgd wordt. Corrupte politici, het Vaticaan en jonge gasten zijn aan de orde van de dag.

Suburra seizoen 2 op Netflix

Het heeft even geduurd, maar het tweede seizoen van Suburra is dan eindelijk in aantocht. Waar seizoen 1 op 6 oktober 2017 op Netflix verscheen, bleef het daarna lange tijd stil. Totdat op 25 januari 2018 een tweede seizoen werd aangekondigd. Suburra keert op 22 februari 2019 terug voor zijn tweede seizoen. Seizoen 2 volgt dezelfde criminelen, maar nieuwe allianties. De honger naar de macht groeit, maar wie gaat Rome veroveren? Tegelijkertijd met de releasedatum is ook de officiële trailer verschenen.

Bekijk de trailer van Suburra seizoen 2