Laatste Nieuws

Stranger Things seizoen 4 toch in 2020 naar Netflix

Het vierde seizoen van Stranger Things komt in 2020 naar Netflix. De laatste tijd was er veel onduidelijkheid wat betreft het releasejaar van seizoen 4 van de reeks. Tussen seizoen 2 en seizoen 3 zat tenslotte een lange periode, waardoor voor het vierde seizoen gevreesd werd voor een release pas in 2021. Niets blijkt echter minder waar.

Hawkins

Voor het vierde seizoen wordt afscheid genomen van Hawkins. Al bij de aankondiging van seizoen 4 werd dat duidelijk met de tekst ‘We’re not in Hawkins anymore’. Inmiddels weten we ook dat we daar niet lang op hoeven te wachten, want een nieuwe tweet van de makers heeft nieuwe informatie losgelaten

Releaseperiode

Dat Stranger Things seizoen 4 in 2020 naar Netflix komt, is inmiddels wel duidelijk. De vraag is alleen wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten. Mogelijk kiezen de makers opnieuw voor een feestdag. Zo werden eerder Halloween en de Fourth of July al eens uitgekozen. Voor het vierde seizoen zou onder meer Thanksgiving, Kerstmis of misschien zelfs New Years Eve een mogelijkheid zijn.

De opnames van seizoen 4 gaan in januari van start en duren tot augustus. Wil jij je alvast voorbereiden op seizoen 4? Lees dan ook ons artikel met 7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?