Laatste Nieuws

Stranger Things seizoen 4 in zomer 2022 naar Netflix

Stranger Thins Day heeft heel wat nieuwe informatie opgeleverd voor Stranger Things seizoen 4. Op 6 november, de dag van de vermissing van Will Byers, wordt tegenwoordig Stranger Things Day gevierd. Dit jaar werd de dag gebruikt voor twee nieuwe video’s en een voorzichtige releaseperiode.

Zomer 2022

Het wachten op het vierde seizoen van Stranger Things begint inmiddels een lange zit te worden. Nu is duidelijk geworden dat het wachten bijna voorbij is. Nadat eerder duidelijk werd dat het nieuwe seizoen in 2022 naar Netflix komt, is nu duidelijk dat het seizoen in de zomer van 2022 verschijnt. Daarin worden we meegenomen naar springbreak in het voorjaar van 1986.

Californië

Eleven is inmiddels vertrokken naar Californië waar ze probeert te settelen. Alhoewel ze zelf aangeeft dat haar dat redelijk afgaat, laten de beelden wat anders zien. Ondertussen is het ook de vraag waar The American inmiddels verblijft en of iedereen nog wel terugkeert naar Hawkins. Daar krijgen we in de zomer van 2022 antwoord op. Hieronder zie je alvast de nieuwe beelden.

Bekijk de eerste beelden in Californië

Bekijk de teaser van Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?