Laatste Nieuws

Stranger Things seizoen 4: Grote namen toegevoegd aan cast

Netflix heeft nieuwe castleden aangekondigd voor het vierde seizoen van Stranger Things. Tegelijkertijd met de bekendmaking van hun namen is ook meteen duidelijk geworden welke rollen de castleden spelen in Stranger Things.

Robert Englund

Tot de cast van het vierde seizoen van Stranger Things behoren een aantal verrassende namen. De meest opvallende is misschien wel Robert Englund die we leerden kennen als Freddy Krueger in de Nightmare on Elm Street-films. Andere castleden zijn  Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd) en Eduardo Franco (Booksmart). Met de rol van Wlaschiha maakten we al enigszins kennis toen meer bekend werd over het lot van Jim Hopper. Daarin speelde hij al een kampbewaker.

Ook van de andere castleden zijn de nieuwe rollen nu bekend. Zo speelt Englund de clubeigenaar Eddie Munson, Franco speelt de nieuwe beste vriend van Jonathan en Bower heeft de rol van Peter Ballard te pakken.

Opnames

Wanneer het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Eerst was het de bedoeling dat het seizoen eind 2020 gelanceerd zou worden, maar dat was vanwege de coronaperikelen niet haalbaar. Sinds oktober zijn de opnames voor Stranger Things seizoen 4 weer opgepakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?