Trailers

Stranger Things komt met eerste beelden seizoen 4

Seizoen 4 van Stranger Things is in de maak en het lange wachten wordt langzaam beloond. Er zijn namelijk nieuwe beelden vrijgegeven. Vorig jaar zagen we al dat Jim Hopper nog leeft en in een Russisch strafkamp zit. Met nieuwe beelden gaan we terug in de tijd.

Eleven en 002/004

In de teaser gaan we terug in de tijd. Dat er veel kinderen in een opleiding zaten in Hawkins, waar Eleven er één van was. Gaan we in het nieuwe seizoen een flashback krijgen naar vroegere tijden, of gaan we juist één van de andere kinderen ontmoeten die opgesloten zaten? De enige tekst bij de teaser is 002/004. Gaan we Two en Four leren kennen?

7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4

Het lange wachten op Stranger Things seizoen 4 komt zoals bij veel series door het coronavirus. De bedoeling was dat eind 2020 het seizoen zou verschijnen, maar de opnames lagen te lang stil. De vraag is nu of het eind 2021 wordt, wat lijkt te passen bij de verhaallijn. Of wordt het zelfs 2022 zoals soms wordt gesuggereerd? Hier heeft Netflix helaas nog niets over bekendgemaakt.

Wil jij als eerste weten wanneer het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de teaser van Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?