Laatste Nieuws

Stranger Things 4: Opnameperiode en aantal afleveringen bekend

Netflix maakte onlangs bekend dat het officieel een vierde seizoen heeft besteld van Stranger Things en inmiddels is daar heel wat informatie over bekend. Zo is nu duidelijk geworden dat de opnames van seizoen 4 in januari 2020 van start gaan. Voor het opnemen van het vierde seizoen wordt een half jaar uitgetrokken.

Opnames seizoen 4

TVLine is erachter gekomen dat de opnames van Stranger Things seizoen 4 gepland staan vanaf januari. In augustus moet uiteindelijk al het materiaal op beeld staan. Daarmee krijgen we ook al wat informatie over de releasedatum van seizoen 4. Zo is inmiddels duidelijk dat we niet net als bij seizoen 3 rekening hoeven te houden met juli. In welke periode het seizoen wel verschijnt, is onduidelijk. Lange tijd werd gedacht aan eind 2020 met Thanksgiving en Kerstmis in het achterhoofd. Of dat haalbaar is, is afwachten.

Aantal afleveringen

Wat wel duidelijk is, is het aantal afleveringen voor het vierde seizoen. Net als bij seizoen één en seizoen drie is opnieuw gekozen voor acht afleveringen. Voor het vierde seizoen wordt Hawkins verlaten. Of dat is om Jim Hopper te vinden, wiens lot nog altijd onduidelijk is, is onbekend.

Lees ook: 7 Prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?