Laatste Nieuws

Stranger Things 3: “Dit seizoen is heel anders”

Stranger-Things-friends

Het is een lange zit, het wachten op het derde seizoen van Stranger Things. In 2019 gaat de zeer populaire horrorserie pas weer verder. Inmiddels wordt er wel al steeds meer bekend over dit seizoen, dat zich zal afspelen in 1985. Noah Schnapp (Will Byers in de serie) heeft tegenover The Hollywood Reporter iets meer informatie vrijgegeven over het nieuwe derde seizoen van Stranger Things.

Heel anders in de zomer

Stranger Things seizoen 3 speelt zich af in 1985. “Dit seizoen is heel anders. Dit komt omdat het zich afspeelt in de zomer. Hierdoor krijg je een hele andere kant te zien van iedereen.” Wat dit precies zal inhouden blijft nog geheim. “Het is fantastisch, vooral omdat dit seizoen een mix is van de eerste twee. Het heeft de horror van seizoen twee en de lichtpuntjes en luchtige stukken van seizoen een.”

Samenwerken met Ryder maakt alles makkelijker

Een belangrijke samenwerking heeft Schnapp met Winona Ryder, die zijn moeder Joyce Byers speelt. “Ze is fantastisch om mee te werken. Ze is aardig tegen iedereen. Als ik ergens niet uitkom, staat ze altijd klaar om me te helpen. Het is prachtig om met een goede actrice als zij te werken. Het maakt het werk zo veel makkelijker.”

Wil jij als eerste weten wanneer Stranger Things 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.