Laatste Nieuws

Sterft Rio in slotseizoen La Casa de Papel?

Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt aan het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Seizoen 5 wordt ook meteen het slotseizoen van de Spaanse hitserie. In dat laatste seizoen moeten we misschien wel afscheid nemen van opnieuw een hoofdpersoon. Het is Miguel Herrán, ook wel bekend als Rio uit La Casa de Papel, die via zijn Instagram Story mogelijk wel zijn eigen overlijden bekend heeft gemaakt.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je de vorige seizoenen van La Casa de Papel nog niet hebt gezien

Het einde van Rio?

Herrán week uit naar Instagram om een opvallende foto te plaatsen. Daarop zien we hoe Rio er gehavend uitziet met blauwe plekken op zijn lichaam en modder en buskruit op zijn bekende roodkleurige outfit. Bij de post horen we het liedje ‘The End’ van The Doors. Verschillende fans hebben het idee dat Herrán met de post doelt op het overlijden van Rio. De makers van La Casa de Papel hebben al vaker bewezen het niet moeilijk te vinden om personages uit de serie te schrijven. Zo overleden eerder al Nairobi en Berlin. Al is er voor laatstgenoemde nog hoop.

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Helaas heeft Netflix tot op heden nog niets bekendgemaakt over de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5. Toch lijken we nog later dit jaar aan de slag te kunnen met het slotseizoen. De opnames liepen van begin augustus 2020 en lijken nu zo goed als afgerond. Hieronder vind je de screenshot die Herrán deelde op zijn Instagram Story.

Wil je direct weten wanneer er meer bekend is over La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?