Laatste Nieuws

Startdatum van slotstuk Shadowhunters eindelijk bekend

De laatste afleveringen van Shadowhunters gaan in 2019 eindelijk beginnen. Het derde seizoen werd afgelopen zomer opeens opgesplitst, nadat besloten werd dat het derde seizoen ook het laatste seizoen zou worden. Eind februari is het eindelijk zover.

Extra afleveringen opgenomen

De eerste twee seizoenen van Shadowhunters kende wel een korte onderbreking halverwege de campagne, maar werd daarna snel afgerond. Dat leek ook met het derde seizoen het geval, want de eerste tien afleveringen liepen van half maart tot half mei. Na de zomer werden de resterende tien afleveringen verwacht, maar het liep anders. Shadowhunters werd namelijk gecanceld. Om het verhaal op een goede manier af te ronden, werd besloten om twee extra afleveringen op te nemen.

Een dag later op Netflix

Er wachten ons daardoor nog twaalf in plaats van tien afleveringen. Daarop moest alleen wel lang worden gewacht. Seizoen 3B werd uitgesteld tot begin 2019 en nu is eindelijk bekend dat het slotstuk zal beginnen op 25 februari 2019. Op Freeform wordt de elfde episode van het seizoen dan uitgezonden in de Verenigde Staten. Netflix heeft de streamingrechten van de serie en tot dusver was het altijd zo dat een dag later de afleveringen te zien waren op Netflix. De verwachting is dat dit nu ook het geval zal zijn en wij dus op 26 febuari naar de eerstvolgende aflevering van Shadowhunters kunnen kijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?