Laatste Nieuws

Star Trek: Discovery vernieuwd voor vierde seizoen

Star Trek: Discovery keert terug voor een vierde seizoen. Net nadat het derde seizoen van de serie in première is gegaan, heeft CBS All Access bekendgemaakt dat de reeks vernieuwd wordt voor een vierde seizoen. De productie van seizoen 4 heeft al een startdatum gekregen.

Productie

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery ging op 16 oktober van start op Netflix nadat de eerste aflevering een dag eerder al was uitgezonden bij CBS All Access. Nog geen dag later werd al bekend dat de reeks voorzien wordt van een vierde seizoen. De productie daarvan gaat op 2 november van start. Momenteel wordt al gewerkt aan de voorbereiding. Zo moet eerst alles klaargemaakt worden om aan de corona-protocollen te kunnen voldoen.

Seizoen 3

De komende weken mogen we op Netflix iedere week een nieuwe aflevering van Star Trek: Discovery seizoen 3 online verwachten. De bemanning van de U.S.S. Discovery komt in een onbekende toekomst terecht, ver van het huis dat ze ooit kenden. Ze zijn terecht gekomen in een wereld vol onzekerheden en moeten, met de hulp van enkele nieuwe vrienden, samenwerken om de hoop in de Federatie te herstellen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?