Laatste Nieuws

Star Trek: Discovery vanaf januari weer wekelijks op Netflix

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery zal opnieuw wekelijks te zien zijn op Netflix. CBS, de zender die in de Verenigde Staten de rechten heeft, kondigde al eerder aan dat de tweede campagne op 17 januari van start gaan. De lanceringsdatum op Netflix in België is nu ook bekend.

Data eerste negen afleveringen staat vast

Net zoals tijdens het eerste seizoen hoeven we slechts één nacht te wachten. Is Star Trek: Discovery op 17 januari in de Verenigde Staten op de buis, de volgende ochtend staat de episode al op Netflix. Vanaf 18 januari is het vervolgens iedere week raak tot en met in ieder geval 15 maart. Van de eerste negen afleveringen is de uitzenddatum bekend, de overige vijf uitzenddata volgen in een later stadium.

Spock en spin-offs?

In seizoen 2 van Star Trek: Discovery zal veel draaien om Spock. Ethan Peck zal in de huid kruipen van Spock en zijn intrede wordt gedaan in het aankomende seizoen. In het tweede seizoen zullen we Philippa Georgiou ook weer in actie zien en het is de vraag of we nog veel meer van Georgiou zullen gaan zien. Michelle Yeoh, de vertolker van dit personage, heeft namelijk bevestigd dat ze met CBS in gesprek is voor een mogelijke spin-off met Georgiou in de hoofdrol.

Bekijk de trailer van Star Trek: Discovery seizoen 2