Trailers

Star Trek: Discovery seizoen 4 releasedatum en trailer gelanceerd

Na een klein jaar gaat de reis weer verder. Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery staat voor de deur. Behalve de trailer is nu ook de releasedatum bekendgemaakt voor zowel de uitzendingen in de Verenigde Staten als in België op Netflix.

Gedeelde samenwerking

De serie Star Trek: Discovery is in de Verenigde Staten te zien op CBS met een wekelijkse aflevering. Netflix heeft de internationale streamingsrechten in handen en zal net zoals bij de eerste drie seizoenen de dag na de uitzending in Amerika de aflevering al toevoegen. De eerste episode is dan ook te zien op 19 november en het seizoen bestaat uit liefst negentien afleveringen.

Anomalie bedreigt de hele Melkweg

In seizoen 4 van Star Trek: Discovery krijgen Michael Burnham en heel Starfleet te maken met een nieuwe en ontzettend grote bedreiging. Dit keer hoeven de good guys niet af te rekenen met een buitenaards wezen, maar is het een ‘gravitationele’ anomalie die ál het leven in de Melkweg bedreigt. De anomalie is liefst vijf lichtjaren groot en dreigt alles en iedereen uit te roeien.

Bekijk de trailer van Star Trek: Discovery 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?