Laatste Nieuws

Star Trek: Discovery seizoen 3 in oktober van start + trailer

We hebben er even op moeten wachten, maar we weten wanneer Star Trek: Discovery terug is voor het derde seizoen. Een half jaar later dan eerder verwacht heeft CBS de releasedatum voor seizoen 3 bekendgemaakt. In oktober gaat de reeks verder en mogen we ook op Netflix aan de slag met nieuwe afleveringen.

Oktober

CBS heeft bekendgemaakt dat Star Trek: Discovery seizoen 3 op 15 oktober van start gaat op het netwerk. Naar verwachting kunnen we één dag later ook op Netflix aan de slag met een nieuwe aflevering. Bij de eerste twee seizoenen verschenen nieuwe afleveringen al één dag later in het aanbod van Netflix. Dat zou betekenen dat we vanaf vrijdag 16 oktober wekelijks een nieuwe episode mogen verwachten.

Tijdsprong

Voor het derde seizoen gaat er wel het één en ander veranderen. Zo wordt er een tijdsprong gemaakt van 930 jaar. Dat brengt kijkers in een compleet nieuwe wereld. Met seizoen 3 is Michelle Paradise aan de slag gegaan als showrunner. Zij is inmiddels al de derde op het lijstje. “Haar grip op personages en de details, haar drive en focus is direct van essentieel belang geworden voor de Trek legacy. Haar frisse perspectief zorgt er ook nog eens voor dat we altijd vooruit kijken.” Op Star Trek Day is nu ook de trailer gelanceerd.

Bekijk de trailer van Star Trek Discovery seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?