Laatste Nieuws

Star Trek: Discovery krijgt een derde seizoen

Star Trek Discovery 2 Netflix

Star Trek: Discovery krijgt nog een seizoen. CBS heeft naar buiten gebracht dat de serie voorzien gaat worden van een derde seizoen. In Nederland kunnen we de serie bekijken via Netflix. De streamingdienst beschikt over de uitzendrechten buiten de Verenigde Staten, waardoor we één dag na de uitzending in Amerika ook in Nederland aan de slag kunnen met nieuwe episodes.

Michelle Paradise als co-showrunner

Voor het derde seizoen gaat er wel wat veranderen achter de schermen van de show. Michelle Paradise was voorheen werkzaam als co-executive producer, maar schuift nu door naar de baan van co-showrunners. Vanaf nu is ze samen met Alex Kurtzman verantwoordelijk voor de serie. Mede door haar kennis van de Star Trek-wereld is ze doorgeschoven naar de rol van showrunner.

“Ze heeft het team echt versterkt door haar ontzettend grote kennis over Star Trek. Haar grip op personages en de details, haar drive en focus is direct van essentieel belang geworden voor de Trek legacy. Haar frisse perspectief zorgt er ook nog eens voor dat we altijd vooruit kijken”, zo is Kurtzman blij met Paradise. Zelf is hij sinds seizoen 2 showrunner.

Star Trek: Discovery krijgt een derde seizoen

Star Trek: Discovery krijgt een derde seizoen van CBS. Een releasedatum daarvan is nog niet bekend, maar dat zal ongetwijfeld duidelijk worden wanneer seizoen 2 is afgerond. Op dit moment is de serie toe aan zijn zesde aflevering van seizoen 2. In totaal bestaat het huidige seizoen uit veertien afleveringen.