Laatste Nieuws

Star Trek: Discovery gaat alweer in winterslaap

Star Trek: Discovery gaat pas in 2018 weer verder. De CBS-serie, die door Netflix wereldwijd wordt gestreamd, is negen afleveringen onderweg. In totaal zijn er in het eerste seizoen vijftien episodes en de resterende zes daarvan zien we aan het begin van het komende kalenderjaar.

Serie wordt in januari hervat

Lang hebben we moeten wachten op een vervolg van Star Trek en de productie van de nieuwe serie Discovery duurde ook nog eens een klein jaar langer dan oorspronkelijk was gepland. Eind september was het dan echter eindelijk zover, CBS opende het bal met twee afleveringen en vervolgens verscheen er in de Verenigde Staten iedere zondagavond een nieuwe episode. Wij konden op maandagen op Netflix meekijken. Vandaag (13 november) verscheen de negende en voorlopig laatste aflevering. Op zondag 7 januari gaat het eerste seizoen pas weer verder, op Netflix is de tiende aflevering op maandag 8 januari te zien.

Star Trek: Discovery krijgt tweede seizoen

Daarna volgt er gelukkig geen onderbreking meer, want de resterende zes afleveringen zijn iedere maandag te zien. Vanaf half februari wordt het dan wel wachten op het tweede seizoen van Star Trek: Discovery. Deze is gelukkig onlangs al aangekondigd.

➡ Altijd als eerste op de hoogte wanneer een serie begint of verder gaat. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!