Laatste Nieuws

Spaanse thrillerserie Alta Mar onderweg naar Netflix

Netflix heeft Alta Mar aangekondigd, een nieuwe Spaanse thrillerserie die afkomstig is van de makers van Gran Hotel. De serie zou weleens de nieuwste Spaanse thrillersensatie kunnen worden en is vanaf 24 mei in één keer te bekijken bij Netflix.

Moordzaak uit de jaren ’40

Alta Mar is een indrukwekkende nieuwe serie van Netflix. De serie vertelt het verhaal van twee zussen die in de jaren ’40 op een schip zitten die vanuit Spanje naar Rio de Janeiro reist. Onderweg gebeuren er echter bizarre dingen en de vraag is wat Eva en Carolina daarmee te maken hebben. Langzaamaan komen er steeds meer geheimen naar boven met betrekking tot de twee zusjes. Als er dan ook nog eens een passagier komt te overlijden die niet op de passagierslijst staat en waar niemand ooit van gehoord heeft, wordt het val nog mysterieuzer.

Alta Mar onderweg naar Netflix

Alta Mar is onderweg naar Netflix. De serie wordt op 24 mei in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en telt acht afleveringen. Bambu Producciones, dat eerder verantwoordelijk was voor Gran Hotel, heeft de serie gemaakt.

Bekijk de trailer van Alta Mar