Laatste Nieuws

Spaanse ‘Gossip Girl’ Elite heeft een releasedatum te pakken

Elite Netflix

Het wachten op Elite is al bijna voorbij. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat deze Spaanse serie vanaf 5 oktober te zien zal zijn op de streamingdienst. Elite wordt al veelvuldig vergeleken met Gossip Girl en heeft een aantal bekende gezichten uit La Casa de Papel.

Meest exclusieve school van Spanje

Maria Pedraza en Miguel Herrán spelen na hun rol in La Casa de Papel nu ook in Elite, in de thrillerserie vertolkten ze Alison Parker en Rio. Ze zijn nu één van de tieners die flink in de problemen komen. Élite speelt zich af in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. Alleen de absolute elite stuurt hun kinderen naar deze school. Daar is nu verandering ingekomen, omdat er drie arbeiderskinderen naar Las Encinas komen doordat hun lokale school door een aardbeving is verwoest.

Moord in een zwembad

De strijd barst al snel los en uiteindelijk zal er zelfs een moord plaatsvinden. In de eerste teaser wordt al zichtbaar dat er iets vreselijk mis gaat. Tijdens een groot feest waar alle hoofdrolspelers aanwezig zijn komt er iemand te overlijden in het zwembad. Om wie het gaat is nog niet duidelijk. Vanaf 5 oktober zullen we snel meer weten.

Bekijk de eerste teaser van Elite