Laatste Nieuws

Snowpiercer seizoen 3 ‘aangekondigd, teaser seizoen 2 met onthulling

De trein van Snowpiercer staat dan wel even stil, toch is er volop nieuws te melden rondom de serie. Onlangs werd het eerste seizoen afgerond, een tweede seizoen is al op komst en het lijkt erop dat er ook minimaal een derde seizoen zal komen.

Grote onthulling in seizoen 2

Een groot vraagteken in het eerste seizoen was Mr. Wilford. De bedenker van de trein was een mythe en zorgvuldig in stand gehouden door Melanie. Mr. Wilford zou namelijk nooit aan boord zijn geweest en in de vrieskou zijn overleden. Maar opeens kwam daar een andere trein die de regie over nam van Snowpiercer. Zat Mr. Wilford op deze trein? Het was één van de cliffhangers aan het einde van seizoen 1, de eerste teaser – onderaan dit bericht te lezen – van seizoen 2 geeft direct antwoord.

Seizoen 3 in de maak?

Snowpiercer werd al ruim voor seizoen 1 besteld door TNT, de zender die de reeks in de Verenigde Staten op de buis brengt. Netflix heeft vervolgens de internationale streamingrechten. De opnames waren dan ook bijna afgerond toen de lockdown in werd gezet. Actrice Annalise Basso (LJ Folger) laat in een interview met Inverse weten dat het verhaal nog niet voorbij is. “We waren bijna klaar met de opnames voor het tweede seizoen toen de lockdown alles stillegde. Ik heb een belletje gehad van de producer. Ik kan nog niet veel details prijsgeven, maar het is goed nieuws. We zijn aan het wachten op een officiële startdatum voor seizoen 3 en hopelijk is er snel tijd om het tweede seizoen af te ronden.”

Bekijk de teaser van Snowpiercer seizoen 2

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?