Laatste Nieuws

Snowpiercer in mei van start op Netflix

Het wachten op Snowpiercer is bijna voorbij. Netflix heeft bekendgemaakt dat we de serie wekelijks kunnen volgen via de streamingdienst. Daarmee gaan de afleveringen meelopen met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT. Extra goed nieuws is dat ook een tweede seizoen al in productie is.

Opvolger The 100

In Snowpiercer draait het allemaal om overleven en mede daardoor wordt de serie nu al gezien als een soort opvolger van The 100. We volgen een groep mensen in een trein. Die trein kunnen ze niet verlaten, omdat het in de wereld ijskoud is geworden nadat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd is gelopen. Dat heeft ervoor gezorgd dat het inmiddels 119 graden onder nul is. De enige overlevenden zitten aan boord van een gigantische trein, maar als daar een opstand dreigt uit te breken moet iedereen zich zorgen maken.

Snowpiercer op Netflix

Snowpiercer komt in mei wekelijks naar Netflix. De uitzendingen gaan bij TNT op zondag 17 mei van start. Daarna is het nog even afwachten op welke dag de eerste aflevering op Netflix verschijnt. Mogelijk dat er voor de maandag wordt gekozen, maar daar heeft Netflix nog geen officiële uitspraken over gedaan. De productie van Snowpiercer ligt in handen van Graeme Manson (Orphan Black) en een tweede seizoen is al in productie. Hieronder bekijk je alvast de trailer voor seizoen 1.

Bekijk de trailer van Snowpiercer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?