Laatste Nieuws

Slotstuk Chilling Adventures of Sabrina op oudjaarsdag naar Netflix

Het slotstuk van Chilling Adventures of Sabrina is in aantocht op Netflix. Eerder werd al duidelijk dat de serie na vier delen zou stoppen op Netflix en inmiddels is duidelijk geworden dat dat laatste deel op Oudjaarsdag wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Spin-off Riverdale

Chilling Adventures of Sabrina ging in 2018 van start op Netflix. De serie gold als spin-off van Riverdale en de verwachtingen waren meteen vanaf het begin hoog. Er werden dan ook meteen twee seizoenen besteld van de reeks waarin we meer te weten zouden komen over Sabrina Spellman. Na die twee delen werden nog eens twee nieuwe delen besteld en het laatste deel daarvan, bestaande uit acht afleveringen, kent nu zijn releasedatum.

Chilling Adventures of Sabrina deel 4 op Netflix

Vanaf 31 december kunnen we op Netflix aan de slag met de allerlaatste afleveringen van Sabrina. We gaan zien hoe The Eldritch Terrors terecht komen in Greendale. Iedere bedreiging zal moeten worden uitgeschakeld, terwijl alles opbouwt naar het einde van alle dingen. Terwijl de heksen oorlog voeren, probeert Nick het hart van Sabrina terug te winnen. Maar is hij daar wel op tijd voor? Hieronder bekijk je alvast een trailer.

Bekijk de trailer van Chilling Adventures of Sabrina deel 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?