Laatste Nieuws

Slotseizoen The Good Place heeft releasedatum op Netflix

Netflix heeft de releasedatum van het slotseizoen van The Good Place bekendgemaakt. Het laatste seizoen van de reeks wordt razendsnel na de uitzending in de Verenigde Staten al op Netflix verwacht. Daardoor kunnen we vanaf 27 september aan de slag met seizoen 4.

The Good Place

In The Good Place kijken we mee naar een stad waar mensen terecht komen die hun hele leven goed zijn geweest. In het geval van Eleanor is het echter een misverstand geweest dat zij op The Good Place terecht is gekomen. Nu ze er echter is, wil ze er koste wat het kost blijven. Ze probeert samen met Chidi en Harper haar fouten recht te zetten om de plek alsnog te verdienen.

Releasedatum op Netflix

Door een deal van Netflix met NBC voor The Good Place kunnen we razendsnel na de release in de Verenigde Staten ook in Nederland aan de slag met nieuwe afleveringen. Zo wordt de eerste aflevering van The Good Place op donderdag 26 september uitgezonden en is de aflevering één dag later, op vrijdag 27 september, al te bekijken op Netflix.

Daarna worden wekelijks nieuwe afleveringen toegevoegd. Het vierde seizoen bestaat uit dertien afleveringen waarbij de finale-aflevering liefst 60 minuten duurt. Seizoen 4 wordt ook meteen het laatste seizoen van de reeks.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?