Laatste Nieuws

Slotseizoen The Big Bang Theory in augustus op Netflix

Het wachten op het slotseizoen van The Big Bang Theory is bijna voorbij. De komedieserie met Sheldon Cooper in de hoofdrol wordt op Netflix in België op 1 augustus voorzien van het twaalfde seizoen. Daarmee staan vanaf augustus alle seizoenen van The Big Bang Theory op Netflix.

Sheldon Cooper

Het eerste seizoen van The Big Bang Theory verscheen in 2017. Het duurde niet lang voordat de Amerikaanse sitcom vervolgens uitgroeide tot een groot succes. De hoofdrollen zijn voor de twee scheikundigen Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter.

De twee nerds zien alles in hun leven veranderen als ze een nieuwe buurvrouw krijgen: de aantrekkelijke Penny. Penny haalt de twee uit hun boeken en neemt ze mee naar de echte wereld, waar de twee zelfs op zoek gaan naar liefde.

The Big Bang Theory seizoen 12 op Netflix

Het slotseizoen van The Big Bang Theory werd in de afgelopen maanden al in verschillende landen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Zo konden Nederlandse gebruikers al even met de complete reeks aan de slag. Vanaf 1 augustus is het laatste seizoen van de komedieserie ook in België te bekijken. Daarmee staat het totale aantal afleveringen op 261.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?