Laatste Nieuws

Slotseizoen Suits in juli naar Netflix

Het slotseizoen van Suits is in aantocht op Netflix. Net als bij het achtste seizoen, kunnen we opnieuw in de zomer aan de slag met nieuwe afleveringen. Anders dan toen, is het seizoen ditmaal echter niet in twee delen geknipt. Dat betekent dat we vanaf 17 juli aan de slag kunnen met het complete seizoen.

Twee delen geknipt

Normaliter werden de seizoenen van Suits in twee delen geknipt. Dat is ditmaal niet het geval. In plaats daarvan is ervoor gekozen om het afsluitende negende seizoen in te korten. In plaats van de gebruikelijke zestien afleveringen, is voor seizoen 9 gekozen voor slechts tien afleveringen. Die verschijnen allemaal in één keer online op Netflix.

Terugkeer Mike Ross

In het afsluitende seizoen zien we ook Mike Ross weer even terug. Patrick J. Adams vertrok tegelijkertijd met Megan Markle, maar koos er uiteindelijk toch voor om terug te keren. Dat geldt overigens niet voor Markle. De vrouw van Prins Harry heeft haar acteerwerk stopgezet. Toch is ze wel op een speciale manier verwerkt in seizoen 9 van Suits. Dat zien we vanaf 17 juli op Netflix.

Bekijk de trailer van Suits seizoen 9

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?