Laatste Nieuws

Slotseizoen Orange is the New Black aangekondigd voor juli

Het zevende seizoen van Orange is the New Black heeft een releasedatum. Het is het laatste seizoen van de hitserie, waarin de poorten van de gevangenis langzaam gesloten worden. Eén hoofdpersonage is zelfs uit Litchfield vertrokken en wacht een ‘nieuw leven’.

Seizoen 7 van Orange is the New Black

Seizoen 7 van Orange is the New Black zal op vrijdag 26 juli te zien zijn op Netflix. Dit hebben de hoofdpersonages zelf bekendgemaakt door de bekende openingssong van de serie te zingen. De keuze hiervoor is grappig, want het intro met het nummer is regelmatig onderwerp van gesprek geweest. Al was het maar vanwege de lengte.

Leven na de gevangenis

Afgelopen jaar werd bekend dat Orange is the New Black terug zou keren voor een zevende seizoen, maar dat dit tevens het laatste zou zijn. Een seizoen waarin we gaan zien hoe onder meer Piper haar leven gaat oppakken na haar verblijf in Litchfield. En uit de eerste beelden wordt duidelijk dat ze zich daar nog lang niet thuis voelt. En ook voor de andere dames wordt het afscheid nemen. Hoe dat zal gaan zien we op vrijdag 26 juli.

Met dit filmpje werd de datum bekendgemaakt

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?