Laatste Nieuws

Slotseizoen Modern Family in oktober naar Netflix

Het slotseizoen van Modern Family is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we vanaf 1 oktober aan de slag kunnen met het elfde seizoen van de reeks. Daarmee staat de complete serie binnenkort online op Netflix.

Modern Family

Netflix haalde op 1 mei de eerste acht seizoenen van Modern Family naar zijn streamingdienst. Het duurde daarna niet lang totdat ook seizoen negen en tien volgden. In de Amerikaanse sitcom draait het om de levens van de familie Pritchett. Vader Jay is hertrouwd met de veel jongere Colombiaanse gloria en samen hebben ze een zoon genaamd Manny.

Daarnaast volgen we Jay’s dochter Claire die getrouwd is met de wat sullige Phil Dunphy. Samen hebben ze drie kinderen. Het gezin wordt gecompleteerd door zoon Mitchell: homoseksueel, getrouwd met Cameron en gelukkig met hun geadopteerde dochtertje Lily.

Modern Family seizoen 11 op Netflix

Modern Family seizoen 11 is in aantocht op Netflix. Vanaf 1 oktober kunnen we in België aan de slag met het slotseizoen van de reeks. Daarmee komt er een eind aan de komedieserie die in 2009 van start ging. In totaal heeft de serie liefst 250 afleveringen gekregen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?