Laatste Nieuws

Slotseizoen Lucifer krijgt liefst 6 uur extra speeltijd

Goed nieuws voor de fans van Lucifer. Nadat recent bekend werd dat seizoen 5 van Lucifer het slotseizoen van de reeks zou worden, is er nu ook positief nieuws naar buiten gekomen. Het laatste seizoen van de reeks duurt namelijk veel langer dan verwacht. Als afsluiter is er liefst zes uur aan extra speeltijd toegevoegd aan het vijfde seizoen.

Extra afleveringen

Netflix maakte bij de aankondiging van seizoen 5 bekend dat het ook direct het laatste seizoen van de serie zou worden. Waar in eerste instantie verwacht werd dat het seizoen slechts tien afleveringen zou tellen, is nu bekend geworden dat het gaat om zestien afleveringen. Daarmee kan Netflix de serie een waanzinnig slot beloven.

Lucifer seizoen 5 op Netflix

Het vijfde seizoen van Lucifer bestaat door de extra speelduur uit liefst zestien afleveringen van allemaal een uur. Het slotseizoen van de reeks wordt in 2020 op Netflix verwacht. Eerder werd al duidelijk dat het ditmaal geen zin heeft om een petitie te starten om de annulering van Lucifer tegen te gaan. Waar de serie eerder nog gered werd door Netflix toen FOX het annuleerde, heeft de maker nu laten weten dat er echt geen vervolg meer komt.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?